Een winkel vol 
leuke spullen

Nieuws van Jouw Marktkraam

Ladies Night op woensdag 25 april

20-04-2018

Op woensdag 25 april organiseert Jouw Marktkraam Middelharnis een Ladies Night. De winkel is dan extra geopend van 18.30 tot 20.30 uur. Jouw Marktkraam heeft door de verschillende aanbieders een uniek assortiment van tweede hands tot nieuw, Do-It-Yourself en Vintage. Tijdens de Ladies Night zijn er in samenwerking met de kraamhuurders een aantal leuke acties. En natuurlijk ontvangt u op uw aankopen Piggy-spaarpunten!

Bij besteding van minimaal 30 euro bij FF Happy Fashion krijgt u een bijpassende uni sjaal cadeau, die verkrijgbaar is de nieuwe zomerkleuren. Klaas van de Spaanse winkel van Klaas maakt paëlla en Crea-An bakt cake, komt u proeven? Ook de Potterie heeft een extra tafel met mooie aanbiedingen. Deze avond kunnen bezoekers in aanmerking komen voor een mini kapsel metamorfose door ’t Nieuwe Kappershart, Sanne van Sanne’s Sieraden organiseert een gezellige aanschuifworkshop “Sleutelhanger maken”. Daarnaast wordt er een demonstratie Sieraden servetten techniek gegeven! Bij aankoop van een romper van Larisa’s Gifts en Prints ontvangt de klant er eentje gratis! Ook op de nieuwe zomercollectie van D&M Fashion ontvangt u 10% korting’.

Kortingen
10% korting deze avond bij o.a.: FF Happy Fashion, De Spaanse Winkel van Klaas, Sanne’s Sieraden, L.I.A.N.A., Kaarten van Bonisa Zending, Boekhandel van der Boom en Miniaturen van Leen Fun.

Goodybag
Zolang de voorraad strekt ontvangen bezoekers van de Ladies Night een goed gevulde goodybag met leuke producten en kortingsbonnen. Verder wordt gezorgd voor iets te drinken. Dat wordt dus gezellig shoppen bij Jouw Marktkraam Middelharnis.

Lees verder

Jouw Marktkraam Middelharnis start met nieuw spaarsysteem

23-12-2017

Spaar vanaf nu mee met ons nieuw spaarsysteem. Bij elke bestede euro ontvangt u 1 punt. Piggy maakt sparen eenvoudig. U heeft nog maar één kaart nodig om bij al uw favoriete winkels te sparen. Zeg maar gedag tegen al die stempelkaarten en spaarzegels! Kijk voor winkels die meedoen in de buurt en informatie op: https://piggy.nl/locaties.

De opgespaarde punten kunnen verzilverd worden voor gratis producten of kortingen op artikelen of kraamhuur. Vraag snel uw account aan en doe mee met de leukste spaarkaart van Nederland.

Lees verder

Vanaf 30 november geopend

04-10-2017

Jouw Marktkraam Middelharnis opent haar deuren officieel op 30 november.
Vanaf 23 november is het mogelijk om in te richten! Houd de informatie op de site en facebook in de gaten!

Lees verder

Jouw Marktkraam in het nieuws

Tweede vestiging op Goeree-Overflakkee open

05-12-2017

Ook Middelharnis heeft nu een vestiging van 'Jouw Marktkraam'. Na Ouddorp is het de tweede locatie op het eiland waar iedereen, zowel ondernemer als particulier, één of meerdere kramen kan huren om spullen aan de man of vrouw te brengen. Vorige week woensdagavond vond de openingshandeling plaats, in het pand waar voorheen de Xenos was gevestigd.

Door Hans Villerius (www.eilandennieuws.nl)

Het concept van Jouw Marktkraam is even eenvoudig als aansprekend. Voor een klein bedrag per week huur je een 'kraam', in de praktijk een houten stelling van pakweg een meter breed, twee meter twintig hoog, of een iets lagere uitvoering, en zestig centimeter diep. Je kleedt je kraam naar eigen smaak aan en daarin stal je uit wat je verkopen wilt. Naar de verkoop heb je zelf totaal geen omkijken, want dat verzorgen de medewerkers van Jouw Marktkraam. En de volledige opbrengst van wat je verkocht hebt, wordt aan het eind van de huurperiode rechtstreeks op je bankrekening gestort. Het is een populaire formule, die nu al in bijna 35 plaatsen door heel Nederland, van Friesland tot Zuid-Limburg toe, te vinden is. Met Middelharnis dus als jongste aanwinst.Het pand waarin hier jouw Marktkraam is gevestigd, is van Erik Kauffman, in Ouddorp geen onbekende vanwege de slijterij die hij daar had en die later werd overgenomen door Martin de Berg, eigenaar van Albert Heijn De Berg aldaar. De zakenrelatie tussen De Berg en Kauffman bestaat al zo'n achttien jaar, gaf laatstgenoemde aan tijdens een korte speech vóór de openingshandeling van vorige week woensdagavond. En via Kauffman kwam voor Martin de Berg het pand in beeld waaruit Xenos ging vertrekken en dat voor hem uitermate geschikt zou zijn om hier een tweede Jouw Marktplaats vestiging op het eiland te realiseren. En zo gebeurde. Peter Grinwis, voormalig supermarktmanager bij Albert Heijn De Berg en nu commercial manager van Jouw Marktkraam in Ouddorp, heeft er het nodige voor gedaan om ook in Middelharnis een vestiging te kunnen openen. Die zal gerund worden door Viktor Kauffman, zoon van Erik, en door twee enthousiaste gezellige winkelmedewerksters.In de Middelharnisse vestiging staan momenteel bijna 140 kramen opgesteld. Daaronder een aantal dat gehuurd wordt door mensen die ook bij Jouw Marktkraam in Ouddorp en in Tholen een kraam hebben. Nieuwe spullen, gebruikte spullen, zelfgemaakte artikelen, kleding, batterijen, huidverzorging, wijn, enz., enz., van alles is in een Jouw Marktkraam vestiging te vinden, voor leuke prijsjes én met gezellige ontmoetingen. Bovendien trekt zo'n vestiging publiek waar ook het winkelbestand eromheen goed mee is.Wie meer wil weten of ook een kraam wil huren, kan kijken op www.jouwmarktkraammiddelharnis, www.jouwmarktkraamouddorp.nl of op de facebookpagina's van deze Jouw Marktplaats vestigingen.

Lees verder