Een winkel vol 
leuke spullen

Ladies Night op woensdag 25 april

Op woensdag 25 april organiseert Jouw Marktkraam Middelharnis een Ladies Night. De winkel is dan extra geopend van 18.30 tot 20.30 uur. Jouw Marktkraam heeft door de verschillende aanbieders een uniek assortiment van tweede hands tot nieuw, Do-It-Yourself en Vintage. Tijdens de Ladies Night zijn er in samenwerking met de kraamhuurders een aantal leuke acties. En natuurlijk ontvangt u op uw aankopen Piggy-spaarpunten!

Bij besteding van minimaal 30 euro bij FF Happy Fashion krijgt u een bijpassende uni sjaal cadeau, die verkrijgbaar is de nieuwe zomerkleuren. Klaas van de Spaanse winkel van Klaas maakt paëlla en Crea-An bakt cake, komt u proeven? Ook de Potterie heeft een extra tafel met mooie aanbiedingen. Deze avond kunnen bezoekers in aanmerking komen voor een mini kapsel metamorfose door ’t Nieuwe Kappershart, Sanne van Sanne’s Sieraden organiseert een gezellige aanschuifworkshop “Sleutelhanger maken”. Daarnaast wordt er een demonstratie Sieraden servetten techniek gegeven! Bij aankoop van een romper van Larisa’s Gifts en Prints ontvangt de klant er eentje gratis! Ook op de nieuwe zomercollectie van D&M Fashion ontvangt u 10% korting’.

Kortingen
10% korting deze avond bij o.a.: FF Happy Fashion, De Spaanse Winkel van Klaas, Sanne’s Sieraden, L.I.A.N.A., Kaarten van Bonisa Zending, Boekhandel van der Boom en Miniaturen van Leen Fun.

Goodybag
Zolang de voorraad strekt ontvangen bezoekers van de Ladies Night een goed gevulde goodybag met leuke producten en kortingsbonnen. Verder wordt gezorgd voor iets te drinken. Dat wordt dus gezellig shoppen bij Jouw Marktkraam Middelharnis.